VoorMaar1euro

De voordelen van VIP-leden van VoorMaar1euro

Ik maak gebruik van de welkomstaanbieding

Ik koop het product van mijn welkomstaanbieding; ik stuur mijn aankoopbewijs (foto of scan) naar het adres klanten@voormaar1euro.com en wij betalen u terug op uw PayPalaccount.

Ik maak gebruik van de terugbetalingaanbiedingen van €25

U hebt iedere week de keuze uit 4 aanbiedingen volgens hetzelfde principe als de welkomstaanbieding (Ik koop mijn product, ik stuur het aankoopbewijs op, ik ontvang mijn terugbetaling).

Besparingen op
al mijn aankopen

Een beperkte toegang tot de ledenzone en tot alle aanbiedingen van de internetverkopers: cashbacks, privéverkopen, plaatselijke deals. Alles ZONDER VERPLICHTING en ZONDER MINIMUMAANKOOP.

€25 Terugbetaald
Elke week

U ontvangt elke week exclusieve aanbiedingen direct in uw mailbox! U kunt kiezen uit 4 terugbetalingaanbiedingen met een waarde van €25. Deze aanbiedingen werken net als de welkomstaanbieding en betreffen alledaagse producten.

CashBack

Uw aankopen leveren geld op

Iedere keer als u bestelt bij één van de aangesloten verkopers via onze cashbackaanbiedingen, betaalt VoorMaar1euro u 5% van uw bestelling belastingvrij terug.

Aanbiedingen

De beste acties op het web

Niet meer nodig om alle verkoopwebsites te doorzoeken om de goede aanbiedingen uit te pluizen. VoorMaar1euro verzamelt ze en zet ze hier voor u op een rij.

Wat is VoorMaar1euro?

Waartoe dient VoorMaar1euro ?

VoorMaar1euro is een website via welke u op de hoogte kunt blijven van leuke aanbiedingen die op internet worden gedaan door online handelaren. Nooit meer alle websites bezoeken om te weten te komen waar u de beste aanbiedingen kunt vinden. VoorMaar1euro verzamelt al deze sites direct op zijn website. U ontvangt iedere week eveneens de beste aanbieding van het moment.

Wat kost een VIP-abonnement bij VoorMaar1euro?

Als u zich aanmeldt voor de welkomstaanbieding van VoorMaar1euro, machtigt u VERTIGO.NET LTD om €1 af te trekken, waarna u meteen kunt profiteren van uw geschenk en gedurende 72 uur de VIP-toegang kunt proberen. Na afloop van deze proefperiode wordt uw abonnement elke 30 dagen verlengd en wordt er €29.90 voor de eerste maand en €39.90 voor de maanden erna bij u afgeschreven.

Ik ben minderjarig, maar ik zou toch graag gebruik maken van het VIP-abonnement. Kunnen mijn ouders zich voor mij opgeven?

Dat is absoluut geen probleem. U moet simpelweg beschikken over het akkoord van uw wettige vertegenwoordiger.

  • Beste prijzen
  • Beveiligde betaling
  • Klantenservice tot uw dienst
  • Zonder verplichting